Closeup shot of a male hand holding a crystal ball with the reflection of the city
Vesti, Zanimljivosti

Otkrijte budućnost turizma: Plutajuće vile stižu u Dubai!

Zamislite očaravajuće vile koje plutaju na vodi, pružajući vam savršenu kombinaciju hedonizma i slobode – upravo takva, sasvim nova dimenzija luksuza, uskoro će se otvoriti u srcu fascinantnog Dubaija. Dobrodošli u Kempinski Floating Palace, prvi plutajući rizort na svetu!

Smešten uz ekskluzivnu plažu duž čuvene Jumeirah Road ulice, Kempinski Floating Palace biće domaćin 12 luksuznih plutajućih vila koje će po želji moći samostalno da plutaju, odnosno imaće mogućnost odvajanja od matičnog hotela. Ovaj hotel piramidalnog vrha sa 156 raskošnih soba i jedinstvenim plutajućim heliodromom postaće epicentar glamura, dok će vile čarobnog izgleda i karaktera biti moguće i iznajmiti i kupiti.

Ove vile sa otvorenim bazenom na krovu, četiri elegantne spavaće sobe, potpuno opremljenom kuhinjom i prostranim dnevnim boravkom pružiće nezaboravno iskustvo svakome ko se nađe na ovom odredištu. Štaviše, celokupna energija hotela dolazi iz obnovljivih izvora, koristeći solarnu energiju i ekološke tehnologije za čistiju okolinu.

Ovaj inovativni oblik turizma postaje sve popularniji, posebno nakon globalnih izazova koje je donela pandemija. Sada imate mogućnost da se otisnete na nezaboravno putovanje, gde sami odlučujete kad i kako želite da istražujete. Bilo da želite da upoznate obližnje predele ili jednostavno uživate u miru vode, plutajuće vile će vam pružiti apsolutnu slobodu.

Pripremite se za putovanje iz snova! Od naredne godine, ove očaravajuće vile biće spremne da vas dočekaju i učine vaše iskustvo u Dubaiju nezaboravnim.

Kempinski floating palace… Beyond luxury. – YouTube