Snezno nebo_svetskiputnik
Zanimljivosti

Večera pod pahuljama

Zima je tik iza ćoška, ali za one koji ne mogu da dočekaju snežni pokrivač postoji interesantno mesto u najvećem gradu daleke Kine, Šangaju. U pitanju je restoran u kom svako veče pada sneg.

M-MIX Electric Sound Grill Bar je restoran koji gostima nudi nesvakidašnji i uzbudljiv provod koji do sada sigurno niste doživeli. Glavna atrakcija jesu snežne pahulje koje veju tokom večernjih časova. Pena u obliku pahulja pada tri puta za veče. Prvi put u 20h, zatim u 22h i u ponoć kada se taj isti sneg pretvara u ružičastu kišu latica, dok gosti sede za svojim stolovima zaštićeni kišobranima.

Restoran je veoma prostran. Njegove zidove i plafon krase ogromni ekrani, kao i zvučni sistem i laseri koje možete videti samo na najluksuznijim koncertima. Za fantastičnu atmosferu zaduženi su poznati DJ-evi. Svake večeri oni zabavljaju posetioce sve do samog kraja zabave odnosno zatvaranja restorana. Dronovi su takođe uključeni u akciju pa tako kruže restoranom i snimaju sva dešavanja.

Na meniju ćete naći pregršt neobične hrane poput pohovanih škampa zapečenih na vatri brenera ili čokoladni ruž za usne kao desert. Za osveženje možete uzeti neki od pitkih koktela koje dobijate u najrazličitijim flašama, čašama i posudama.

Ukoliko želite da večerate u ovakvom ambijentu, rezervacije se vrše unapred, a vreme čekanja je nešto manje od mesec dana.

Foto: Jonathan Knepper