Silhouette of four young traveler and backpacker hiking to the t
Zanimljivosti

Putujte kako vam zvezde šapuću

Bilo da ste zaljubljenik u astrologiju, povremeno čitate horoskop ili jednostavno tražite ideje za odmor, pronalaženje destinacije za odmor na osnovu vašeg horoskopskog znaka je zanimljiv način da odredite gde ćete krenuti na svoje sledeće putovanje.

Jarac – Tokio, Japan

Elegantno, ali praktično mesto je pravi odabir za one u znaku Jarca koji vole da stvari budu otmene. To je ono što Tokio odnosno Japan čini savršenim izborom. Ovaj grad prati reputacija dinamične i fascinantne metropole ispunjene modernim stilom visoke tehnologije kao i drevne prestonice poznate po bogatoj japanskoj kulturi što će se dopasti Jarčevima poznatim po preduzimljivoj i ambicioznoj prirodi.

Bali, Indonezija

Elegantno, ali praktično mesto je pravi odabir za one u znaku Jarca koji vole da stvari budu otmene. To je ono što Tokio odnosno Japan čini savršenim izborom. Ovaj grad prati reputacija dinamične i fascinantne metropole ispunjene modernim stilom visoke tehnologije kao i drevne prestonice poznate po bogatoj japanskoj kulturi što će se dopasti Jarčevima poznatim po preduzimljivoj i ambicioznoj prirodi.

Vodolija – Bali, Indonezija

Jedinstvene i progresivne vodolije će radost verovatno pronaći na Baliju. Indonežansko ostrvo dom je mnogim centrima za jogu i meditaciju koji radoznalim Vodolijama mogu dati duhovno iskustvo. Velikodušni pripadnici ovog vazdušnog znaka mogu da razmisle o tome da se bave volonterskim radom dok borave u ovom raju.

Ribe – Santa Barbara, SAD

Kako je reč o vodenom znaku, Ribama bi veoma udobno bilo da borave u blizini vode.  Stoga, destinacije na obali su odličan izbor na kom mogu pronaći mir i utočište. Romantične, osetljive i maštovite, Ribe će naći utehu u okruženju plaža i prelepe arhitekture u Santa Barbari u Kaliforniji.

Ovan – Australija

Ovnovi su energični i intenzivni satkani od ljubavi prema takmičenju i toplom vremenu. Kao vatreni znak, Ovan preferira suvu toplotu radije nego hladna mesta. Dobra prilika za putovanje je na primer u vreme velikog sportskog događaja poput Australian Open-a u Melburnu. Kako su Ovnovi rođeni sa optimističnim stavom dobro će se uklopiti u opuštenu kulturu Australije.

Bik – pariski vinograd, Francuska

Bikovi cene odličnu hranu i vino, a ima li boljeg mesta za takav užitak od pariskog vinograda? Kao zemljani znak, Bik voli okruženja koja su mirna i luksuzna pa tako može da uživa u lepoti prirode i prepustiti se odličnoj čaši vina uz ukusna jela Francuske.

Blizanci – London, Velika Britanija

London se može pohvaliti raznolikim sadržajem koji pruža posetiocima. Istorijski grad predstavlja mesto za uživanje i istraživanje svakog kutka što će se dopasti jedinstvenim Blizancima. Radoznali pripadnici znaka imaju prilike da uče o istoriji, umetnosti i kulturi tokom poseta pozorištu i muzejima ili samo lutajući ulicama grada i uživajući u nekom od pabova.

Rak – Pozitano, Italija

Kao što sam simbol horoskopskog znaka implicira, Rakovi vole da se udobno drže u svojoj ljusci. Naravno, postoje okolnosti u kojima će se Rak osećati kao kod kuće gde god bio. Italija je divno odredište za Raka koji voli da se  uvek oseća udobno, ušuškano i bezbedno. Destinacija kao što je Pozitano pružiće rakovima sve ono za čime žude, umirujuću atmosferu uz sjajne ukuse raskošnih italijanskih jela pored zadivljujućeg pogleda na more što ovom vodenom znaku prilično prija.

Lav – Las Vegas, SAD

Luksuz, hedonizam i posebnost je sve ono što je potrebno jednom Lavu zbog čega je Las Vegas odlično mesto za odmor za ovaj znak. Lavovi su rođeni pod srećnom zvezdom i zasigurno vole da okušaju sreću za stolom. Velika ličnost i ljubav prema velikom sjaju uklopiće se u grandiozne hotele i zaslepljujuće predstave koje Vegas nudi.

Devica – Meksiko Siti, Meksiko

Kao jedan od najvećih gradova sveta, Meksiko Siti će očarati detaljne Device. Okrug Polanko, posebno sa svojim muzejima, prodavnicama i restoranima zabaviće Device kako bi se njihov perfekcionizam odmorio.

Vaga – Pariz, Francuska

Vage možda nisu najveći ljubitelji spavanja pod zvezdama jer više vole sigurno mesto i bogati ambijent koji će im pružiti lepotu, romantiku i rajski odmor. Kroz posete muzejima, buticima, istorijskim znamenitostima i finim restoranima i kafićima, Pariz će oduševiti sva čula Vage.

Škorpija – Nju Orleans, SAD

Nju Orleans ima sve što jedna Škorpija traži na destinaciji za putovanja, tradiciju, magiju, muziku i zabavu. Rođeni u znaku Škorpije naći će svoju ljubav prema svemu misterioznom i mističnom podstaknuti učenjem o duhovnoj vudu istoriji Nju Orleansa. Dakle, možete pustiti svoj um da luta dok pregledavate hirovite krivudave ulice grada koje izgledaju gotovo zaglavljene u vremenu.

Strelac – Novi Zeland

Avanturistički Strelac voli da putuje i ne okleva da rezerviše udaljeno putovanje. Strelci bi trebalo da razmisle o putovanju na Novi Zeland koje uključuje posetu više gradova. Aktivnosti poput zip-lajninga do planinarenja su im zagarantovane, dok će njihova ljubav prema slobodi i zabavi domašiti pun sjaj.

Astrokartografija projektuje informacije o vašem rođenju na globalnu mapu Zemlje kako bi otkrila gde će se na planeti ti pojedinačni uticaji najverovatnije manifestovati najjače, a na vama je da pođete na avanturu koja vam je predložena i protumačite da li su zvezde zaista u pravu.