NhowHotel_Lobi_Berlin
Zanimljivosti

Berlin – Dom prvog muzičkog hotela u Evropi

U samom srcu Berlina i evropske mladalački uzavrele kulturne scene možete biti prava muzička diva

Ukoliko ste voljni da doživite umetnost, muziku i modu na svom putovanju i odmoru, Berlin je idealno odredište za vas.
Direktno na obali reke Špreje u epicentru berlinske muzičke i kreativne scene smešten je prvi muzički hotel Nhow.

Kao predstavnik nove generacije hotela, Nhow je životna, dinamična, interaktivna građevina. Po svom izgledu, dizajnu i onome što pruža, gostima daje jednu sasvim novu i drugačiju dimenziju boravka. Ljubitelji muzike i svi poštovaoci kreativne umetnosti okupljaju se u ovom hotelu kako bi uživali u posebnoj atmosferi.

Nhow poseduje prepoznatljiv izgled umetnika Karima Rašida i nalazi u berlinskoj četvrti Friedrichshain-Kreuzberg. Spektakularni hotel zamišljen je kao savršeno mesto za kreativne putnike i profesionalne muzičare, kao i sve zaljubljenike u muziku sa vizijom da se svi gosti osećaju kao kod kuće i dele zajedničku strast prema ovoj umetnosti.

Celokupan prostor prožet izazovnom umetnošću živih boja, oblika i jasnih linija odmah privlači pažnju i čini ovaj smeštaj izuzetno atraktivnim.

Muzika ima glavnu reč što govori i čitav enterijer koji odlikuju ukrasi sa strofama i naslovima poznatih i pažljivo odabranih muzičkih numera koje nenametljivo i sa ukusom oplemenjuju prostor hotela. Recepcija hotela je u obliku instrumenta roze boje, a zanimljivost predstavljaju uniforme osoblja koje su dizajnirali vrhunski modni dizajneri.

U kom god kutku hotela da se nađete zateći ćete zvučnike sa određenim muzičkim programom. Svaka plej lista posebno je osmišljena, pa tako i u liftu možete prelistati posebne kanale i liste za reprodukciju muzike. Ako ste ikada poželeli da se oprobate u ulozi muzičara to možete učiniti u prizemlju hotela gde se nalazi i bina na kojoj gosti mogu da sviraju i osete se kao muzičke zvezde, bar dok borave na ovom mestu.

Mnoge poznate ličnosti iz sveta muzike su boravile u Nhow hotelu, a neke od njih poput Skillexa su snimile pesme u studiju na osmom spratu. Gostima je kao besplatan sadržaj omogućeno korišćenje Fender gitara i Yamaha klavijatura u studiju u kom mogu raditi i produkciju svoje muzike.
Većina soba i apartmana u hotelu imaju impozantan pogled na reku.

Posetiocima je dostupan boravak u spa centru takođe obojenom u roze, dok doručak pored švedskog stola uključuje i šampanjac, baš kao kod pravih muzičkih zvezda.

Krov hotela rezervisan je za najbolje svirke i žurke za pamćenje, pa zato, ako planirate da posetite Berlin, nadamo se da vam se prvi muzički hotel u Evropi dopada kao predlog gde odsesti u gradu.