Miki i Mini
Vesti, Zanimljivosti

Adventures by Disney najavljuje krstarenje Jadranom

Ukoliko volite Diznijeve junake i uživate u bajkovitim filmovima, kompanija ,,Adventures by Disney” priprema jedno lepo iznenađenje.

Ova riznica porodičnih uspomena priprema nezaboravnu avanturu krstarenja Jadranom. Krenite koliko još odmah da odvajate novac sa strane.

,,Adventures by Disney” pokrenuo je krstarenje Jadranskim morem i otpočeo sa primanjem rezervacija za ovaj čarobni doživljaj.  Ljubitelji Diznija i kružnih putovanja imaće priliku da uživaju u osmodnevnom boravku sa svojim omiljenim likovima. Ove ture spremaju se za 2024. godinu, a organizatori su vrlo optimistični budući da su već sada započeli s rezervacijama.

Plovidba će kretati iz Venecije, a ,,Adventures by Disney” kruzeri će ploviti preko Slovenije do sedam luka Hrvatske, potom Crne Gore i nazad. Cena ovog aranžmana je poznata, ali zahteva i veliku ušteđevinu i ulaganje, jer iznosi čak 7499 dolara po osobi.

Pored raznovrsnih dešavanja na kruzeru, putnici će imati priliku za mnoštvo fakultativnih obilazaka i izleta među gradovima na obali. Oni najmlađi pronaći će posebnu zabavu, jer im se smeši animatorski program pod stručnim vođstvom. Deca će moći da uživaju u bazenima, radionicama i tematskim parkovima, kao i u mnogim primamljivim i edukativnim aktivnostima.

Kompanija ,,Adventures by Disney” u svojoj širokoj lepezi ponuda sprovodi putovanja na svim kontinentima.

Njihova sestrinska kompanija ,,Disney Cruise Line” poseduje niz brodova u svojoj floti koji su već plovili Dunavom. Stoga, ukoliko ste uprkos ovako visokoj ceni aranžmana u prilici, imate dovoljno vremena da se pripremite za zasigurno jedinstven ugođaj koji vas čeka na ovom neverovatnom krstarenju.

Foto: Romeo A.