MoulinRouge_airbnb_smestaj00
Vesti, Zanimljivosti

Noć u Mulen Ruž-u

Sigurno ste do sada gledali poznati fim Baza Lurmana- Mulen Ruž. Da li biste voleli da jednu noć provedete na vrhu kabarea u kome je sniman ovaj fantastičan kinematografski poduhvat?

Zajedno sa Airnbnb-em, najpoznatiji kabare na svetu Mulen Ruž odlučio je da svojim posetiocima pruži poseban doživljaj u svojoj crvenoj vetrenjači. Jedna od najpoznatijih znamenitosti Monmartra, crvena vetrenjača izgorela je 1915. godine, da bi pet godina nakon toga bila renovirana u obliku u kom je i danas znamo.

Međutim, iza njenih vrata krije se tajanstvena soba koja do sada nije bila dostupna očima javnosti. Savršene bež zavese, stari predmeti poput bočica parfema, kabare kostima i makete pozornice ukrašavaju ovaj prostor u kom će posetioci moći da prespavaju tri puta, 13. 20. i 27. juna.

Ukoliko budete srećne ruke i uspete da bukirate ovu specijalnu priliku ona će vas koštati samo jedan evro.

Turisti koji posećuju Pariz često biraju da pogledaju performans u Mulen Ruž-u, ali nikada nisu sanjali da će moći da prespavaju iznad uzbudljive atmosfere kabarea. Pored same unutrašnjosti crvene vetrenjače u uređenje je bila uključena i terasa sa bajkovitim svetiljkama i romantičnom pagodom. Savršeno mesto za pevanje, gledanje zvezda i uživanje.

Gosti ove nestvarne sobe moći će da uživaju u kabareu, francuskom obroku, ali će morati da prihvate da toalet dele sa ostatkom posetilaca Mulen Ruža.

Pripremite se i 17. maja budite prvi koji će rezervisati svoju noć u crvenoj vetrenjači Mulen Ruž-a!