Najbolji aerodrom na svetu
Vesti, Zanimljivosti

Aerodrom sa pet zvezdica

Aerodrom sa pet zvezdica. Postoji li tako nešto upšte? Pa i ne baš, ali kada bi postojalo ovim zvezdicama zasigurno bio bi kategorizovan singapurski aerodrom Changi. U pitanju je aerodrom koji gotovo čitavu dekadu drži prvo mesto na listi najboljih svetskih aerodroma.

Singapur Changi ove godine nastavlja svoju dominaciju, uprkos činjenici da je pandemija ograničila mnoga putovanja u ovaj predivni grad-državu. Najbolje od svega je što su baš putnici ti koji ga devetu godinu za redom proglašavaju najboljim.

A zašto je omiljen pitate se? Zbog neverovatnih sadržaja koji će ispuniti vreme čak i onih najproblematičnijih putnika sa najdužim vremenom presedanja. Mnogo je toga za videti ili raditi. Zabavu možete naći gde god se okrenete počev od vrtova orhideja, vrta leptira, mnogobrojnih bioskopskih sala ili možda bazena na krovu. O izboru restorana, broju različitih radnji i kvalitetu besprekorne usluge ne moramo ni da govorimo.

Zahvaljujući novoj zgradi, otvorenoj pre tri godine – Jewel Changi Airoport-om, baš kao što mu ime kaže postao je i dragulj Instagrama. Ne postoji toliko podeljenih fotografija nekog aerodroma koliko je to slučaj sa ovime. Instagramom dominiraju pre svega fotografije najvećeg svetskog vodopada u zatvorenom pod nazivom Rain wortex odnosno Kišni vrtlog. Više o ovom dragulju pročitajte ovde, a do tada pogledajte top listu najboljih međunarodnih aerodroma po mišljenju putnika. 

 

TOP 10 međunarodnih aerodroma

  1. Singapore Changi Airport – Singapur
  2. Istanbul Airport – Turska
  3. Incheon International Airport – Južna Koreja
  4. Dubai International Airport – UAE
  5. Hamad International Airport, Doha – Katar
  6. Haneda (Tokyo International) Airport – Japan
  7. Hong Kong International Airport – Hong Kong
  8. Narita International Airport – Japan
  9. Zurich Airport – Švicarska
  10. Osaka International Airport – Japan