Kamperi
Vesti, Zanimljivosti

Najbolji kamp u Evropi

Portal Camping.info je i ove godine napravio listu najboljih kampova u Evropi, a nagrada za najpopularniji, koja je dodeljena po jedanaesti put, ove godine otišla je u Nemačku.

Tradicionalno camping.info rangira najpopularnije kampove širom Evrope i predstavlja jednu od najznačajnijih nagrada u kamping industriji. Razlog tome je i činjenica da se izbor oslanja u mnogome na korisnike i to na više od 228.000 recenzija od preko 150.000 kampera.

nagrada je dodeljena i ove godine po jedanaesti put.

Nemački Kühlungsborn kamp je zahvaljujući zadovoljnim korisnicima ovog portala proglašen za najbolji kamp u Evropi.

Ovaj kamp, koji se nalazi u blizini grada Kühlungsborn na Baltičkom moru, kako kažu idealna je destinacija za sve ljubitelje kampovanja, te ga možda vredi posetiti kada se putovanja ponovo vrate u normalu. Baltičko more našim putnicima zvuči daleko i strano, ali samim tim i primamljivo i dovoljno egzotično. Kako je kampovanje postalo popularno tokom ovih godina kada smo se malo više okrenuli individualnim organizacijama i distanciranju, možda ovo nije loše zabeležiti na svoje liste želja za naredne sezone.

Ne sumnjamo u nemački standard, te verujemo da je sve zaista onako kako ga korisnici portala Camping.info opisuju. Kompletna infrastruktura ovog kampa, računajući restoran, velike parcele sa modernim sanitarnim čvorovima i ljubazno osoblje pružaju opušten i miran odmor s puno udobnosti. Baš ono što nam svima treba.