Skiers team having fun in snowy mountains.
Vesti, Zanimljivosti

Skijanje u tri zemlje sa jednom kartom

Sa sezonskim ski-kartama iz Srbije možete skijati u Makedoniji i Crnoj Gori

Uživanje u čarima zimskih radosti sada postaje još pristupačnije za ljubitelje skijanja. Sezonske ski-karte za skijališta u Srbiji sada nude izvanrednu priliku za besplatno skijanje u Makedoniji i Crnoj Gori.

Jedno od najatraktivnijih odredišta koje će biti dostupno vlasnicima sezonskih karata je Mavrovo, popularno turističko mesto smešteno na dnu planine Bistra. Ovo idilično područje prekriveno snežnim pokrivačem od novembra do kraja aprila predstavlja čarobni letnji i zimski turistički centar. Mavrovo je poznato po svojim skijalištima, planinskom biciklizmu i uređenim pešačkim stazama, čineći ga privlačnom destinacijom tokom cele godine.

Dobra vest za ljubitelje skijanja je da će vlasnici sezonskih ski-karata u Srbiji imati priliku da besplatno skijaju na stazama ski-centra Mavrovo tokom uzastopna tri dana. Ova ekskluzivna pogodnost nije nova, jer je prošle godine bila dostupna za skijališta Crne Gore, a sada se proširuje i na Makedoniju.

Osim Mavrova, sezonske ski-karte iz Srbije omogućavaju besplatno skijanje i u drugim popularnim skijalištima. Skijaši će moći da uživaju u čarima skijanja na stazama Kolašina 1600, Savin kuk i u ski-centru Vučje.

Da li je i kod vas sve spremno za skijanje?