BAR
Vesti

Najbolji bar nalazi se u Barseloni

Sinoć, na svečanom događaju u Singapuru, svet je saznao koji su to barovi koji su uspeli da se izdvoje i zasluže prestižnu titulu najboljih barova na svetu. Međutim, sve oči bile su uprte u jedno ime – Sips iz Barselone.

Sips, predstavlja pravu poslasticu za ljubitelje kvalitetnih koktela. Ovaj bar nosi prestižnu titulu „najboljeg bara na svetu“, a nije teško razumeti zašto. Izuzetan prostor bara Sips postao je kreativna oaza u svetu koktela. Ono što ga čini posebnim je tim koji stoji iza pomenutog uspeha. Simone Caporale i Marc Alvarez, dva najkreativnija uma u industriji, udružili su svoje snage kako bi stvorili Sips bar. Ideja i strast koju donose ova dva stručnjaka pretočene su u svaki detalj ovog bara.

Simone Caporale i Marc Alvarez, već poznati po svojim impresivnim karijerama u svetu barova, udružili su svoje snage da stvore nešto što će ostati urezano u pamćenju mnogih zaljubljenika u koktele. Sips je rođen iz njihove kreativnosti i posvećenosti umetnosti mešanja koktela.

Sips nije samo bar, već i mesto gde svaki koktel postaje priča, svaki gutljaj iskustvo, a svaka poseta avantura. Ovde nema mesta za rutinu i obične koktele. Sips je sinonim za inovaciju, originalnost i hrabro eksperimentisanje s ukusima i aromama. Njihova pažnja prema detaljima i pristup pravljenju koktela je bez premca, a to se odražava u svakom gutljaju.

Sips nije samo mesto gde se prave kokteli, to je mesto gde se stvaraju sećanja i gde se gosti vraćaju kako bi ponovo doživeli čaroliju ovog jedinstvenog mesta. Njegova kreativnost, strast i doslednost kvalitetu postavili su ga na tron najboljih barova na svetu, a mnogi se pitaju kako će se Sips nadmašiti u budućnosti.