Wizz Air
Vesti

Novost u vazduhoplovnom saobraćaju

Od maja ove godine avio-kompanija Wizz Air će u svojoj ponudi imati i model pretplate, tačnije putnici će u periodu od šest meseci moći da uplaćuju paušalni iznos. Zauzvrat će svakog meseca biti u prilici da biraju svoj naredni let, u jednom smeru ili povratni.

U saradnji sa Caravelom, kompanijom koja izrađuje pretplatničke platforme za avio-kompanije osmislili su ovaj program pod imenom MultiPass.

MultiPass će za sada biti moguć samo na letovima na domaćim linijama u Italiji, zatim internacionalnim prema Poljskoj. Putnici će na raspolaganju imati četiri opcije. Da izaberu pretplatu koja uključuje samo kartu, zatim model karta plus prioritetno ukrcavanje, karta i kofer do 20 kilograma ili model koji uključuje sve opcije.

Travelplus piše da oni koji se odluče na pretplatu prvu kartu mogu kupiti odmah, s tim da let može biti najmanje pet dana od dana kupovine. Pretplata mora trajati najmanje šest meseci, a obnavlja se svakog meseca.

„Putnici ovime za fiksnu cenu dobijaju odličnu ponudu za nadolazeću letnju sezonu, a istovremeno ne treba da nadgledaju cene i planiraju putovanje puno ranije kako bi dobili najbolju ponudu. Zahvaljujući pretplati putnici mogu vrlo jednostavno odabrati let u poslovne ili odmorišne svrhe“ navedeno je u saopštenju.