Sajam turizma
Vesti

Otvoren 44. Međunarodni sajam turizma u Beogradu

Na Beogradskom sajmu otvoren je 44. Međunarodni sajam turizma. Na njemu će se do 26. februara predstaviti oko 350 izlagača iz 33 zemlje. Ovogodišnja zemlja-partner Sajma je Kina.

Posetioce očekuje veliki broj popularnih svetskih destinacija sa sve raznovrsnijom turističkom ponudom. Tradicionalno, sajmu prisustvuju najznačajnije turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistički centri i avio-kompanije.

Putovanjem, uspostavljanjem kontakata i umrežavanjem među učesnicima utaba se pravac za postizanje još boljih poslovnih rezultata.

Turističke destinacije svojim atrakcijama, smeštajnim i ugostiteljskim objektima i drugim sadržajima imaju priliku da svoju ponudu prikažu ne samo turistima iz Srbije već i iz čitavog regiona.

Ovaj sajam kroz veliki broj poslovnih gostiju i B2B aktivnosti sa preko 350 zakazanih sastanaka na poslednjem skupu, predstavlja značajno tržište od nekoliko desetina miliona potencijalnih turista.

Zemlje koje će se na ovogodišnjem Sajmu turizma predstaviti premijerno su Alžir, Burundi, Kamerun, Obala Slonovače, Gabon, Ekvatorijalna Gvineja i Namibija.

Radno vreme Sajma od četvrtka 23. februara do subote 25. februara je od 10 do 19 časova, a u nedelju, 26. februara, od 10 do 18 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 450 dinara, a za grupne posete s minimum osam osoba je 350 dinara.

Požurite i pronađite najbolje ponude za planirana putovanja!