Female standing near the car enjoying the view with trees and snowy mountains in the distance
Zanimljivosti

Refuge de la Traye

Mesto gde je vreme stalo

Refuge de la Traye je odmaralište smešteno u predivnom planinskom okruženju. Ovaj alpski deo zemlje je skriven od sveta, što obezbeđuje neverovatan odmor bez stresa i buke. Ceo ovaj kraj zemlje živi u tradicionalnom ritmu i prilagođava se posetiocima, i nudi im zaista impresivno iskustvo.

Planinsko odmaralište Refuge de la Traye je izgrađeno u rustičnom stilu kako bi zadržalo je svoj autentičan i tradicionalan stil života. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.650 metara, gde posetioci mogu uživati u svim godišnjim dobima.

Ovaj planinski centar je renoviran 2019. godine i sve je u originalnom planinskom stilu i duhu. Korišćeni su materijali iz okoline, kamen i stara borova šuma kako bi nastalo luksuzno mesto za zimske i letnje odmore. Prvo odmaralište nastalo je 1982. godine, a danas se sastoji od tri predivne brvnare, povezane unutrašnjim hodnikom, sa 6 spavaćih soba i apartmana.

Turisti mogu uživati u prijatnoj atmosferi u potpunoj privatnosti i mirnom ambijentu tokom cele sezone. Pored toga, imanje je dostupno za ekskluzivne događaje ili odmore sa prijateljima i porodicom. Svaki odmor ili događaj se može posebno prilagoditi i isplanirati.

Od novina, od ove godine dostupan su otvoreni bazen i novi najsavremeniji kozmetički centar tretmani koji u potpunosti ispunjavaju pravila potpunog opuštanja i blagostanja koja odmarališe propagira.

Tokom samog boravka turisti imaju osećaj kao da je vreme ovde stalo, dok je odmaralište posvećeno podizanju ekološke svesti i obezbeđivanju poštovanja prema okolini.

Refuge de la Traye poštuje harmoniju između tela i duha u srcu planina. Uz luksuzne tretmane i odličan spa, nudi jedinstvene i neočekivane usluge na velikoj nadmorskoj visini. Tu su i krevet od sena, mlečna kupka i ostale aktivnosti u zadivljujućem pogledu na okolne planine i šume. Iskoristite lepo vreme i dane koji nam predstoje, zavirite u ovaj nestvaran krajolik Francuske i prepustite celo svoje biće hedonizmu i magiji prirode.