moving tram car
Vesti

Spremite se za brzu vožnju između Francuske i Španije

Novo poglavlje u svetu železničkog saobraćaja otvara se 1. septembra, pravi dan za početak

Pripremite se za uzbudljive novine! Dve potpuno nove linije za brze vozove će funkcionisati između Francuske i Španije, otvarajući bezbroj mogućnosti za putnike.

Ova veličanstvena dnevna putovanja biće pod kontrolom renomirane španske železničke službe Renfe, pružajući putnicima sigurnost i luksuz za vreme svakog kilometra. One će povezati dva značajna grada i stvoriti potpuno nove veze između ove dve države.

Prva od linija povezuje Lion, u srcu Francuske, sa Barselonom, čestom destinacijom naših turista. Ovo putovanje nudi ne samo brzinu, već i priliku da se zaustavite na različitim stanicama u Francuskoj, istražujući ono što zemlja bogata kulturom ima da ponudi.

Druga linija povezuje Marsej, grad sa sunčanom obalom i bogatom istorijom, sa energičnim Madridom, glavnim gradom Španije. Ovaj voz će se takođe zaustavljati na važnim lokacijama, pružajući putnicima šansu da se upoznaju sa raznolikošću prizora kroz koje prolaze.

Najveća prednost ovih novih linija je dostupnost. Najjeftinije karte koštaju samo 29 evra, omogućavajući svim putnicima da iskuse čari ovih uzbudljivih destinacija.

Bilo da ste veliki ljubitelj putovanja, željan novih otkrića ili putujete zbog posla, ovo je fantastična, ali i udobna prilika!

Uživajte u vožnji!