Finska Helsinki
Vesti

Besplatno putovanje u najsrećniju zemlju na svetu

Juče smo govorili o tome da je Finska poznata kao zemlja čiji su stanovnici najsrećniji na svetu. Da bi svoju sreću i zadovoljstvo podelili sa drugima, Visit Finland organizovao je besplatno putovanje gde svako može da nauči da bude srećan.

Četvorodnevno putovanje u najsrećniju zemlju na svetu pomoći će učesnicima da „pronađu svog unutrašnjeg Finca“, kako tvrde organizatori. Finska je šestu godinu zaredom rangirana kao najsrećnija zemlja na svetu, ističući njihovu sposobnost da uravnoteže politiku sa opštim blagostanjem.

Nagradno putovanje održaće se od 12. do 15. juna u luksuznom odmaralištu pored jezera u južnoj Finskoj, gde će učesnici naučiti osnove finske filozofije i ravnoteže između posla i privatnog života. Stručni treneri će voditi kurseve u četiri oblasti: priroda i način života, zdravlje i ravnoteža, dizajn i svakodnevni život, i hrana i blagostanje. Nažalost, samo će deset ljudi moći da pohađa kurs sreće, uz obezbeđene troškove.

Prijave za masterklas o blagostanju otvorene su do 2. aprila tako da svi zainteresovani mogu popuniti formular i prihvatiti izazov na Instagramu, a ovde možete otkriti o kakvom zadatku je reč – https://www.instagram.com/p/Cp5AVfertYP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again . Verujte u sreću stoga prijavite se i vi i iskoristite priliku da učestvujete u ovom izazovu!