TripAdvisor-2021best
Vesti, Zanimljivosti

Kako Tripadvisor javlja…

Praznično raspoloženje polako jenjava, pa je vreme da se vratimo uobičajenim dnevnim rutinama, ali i planiranju nekog putovanja za ovu godinu. Možda nam svima u tome mogu pomoći saveti, komentari i ocene drugih putnika, pa možda nije loše podsetiti se rezultata  Tripadvisor Travellers’ Choice za 2021.godinu.

Ova internet platforma za putovanja svake godine dodeljuje nagrade Travellers’ Choice koje predstavljaju zapravo izbor korisnika ove platforme, baziran na konkretnoj oceni smeštaja, restorana i turističkih atrakcija na destinaciji tokom 12 meseci.
Tako je Dubai prema korisnicima Tripadvisora ocenjen kao najbolja destinacija na svetu za putovanje u 2021. godinu.

Dubai je proglašen najboljom destinacijom „jer kombinuje modernu kulturu sa istorijom, avanturu sa šopingom i zabavom svetske klase. Pogledajte predstavu u Dubai operi, centar grada sa vrha Burj Khalife i provedite poslepodne uz Dubai Creek istražujući prodavnice zlata, tekstila i začina. Ako tražite uzbuđenje, možete leteti iznad pustinjskih dina balonom, voziti se velikom brzinom u IMG World of Adventure parku ili skočiti padobranom iznad Palm Jumerah,“ napisali su na Tripadvisoru. Na drugom mestu top liste najbolje ocenjenih destinacija u 2021. godini našao se London koji je ujedno proglašen i najboljom destinacijom Evrope. Meksiko je zastupljen sa dva svoja predstavnika – Cancun na trećem mestu i Cabo San Lucas na sedmom mestu.

Na četvrtom mestu liste našla se Indonezija sa omiljenim ostrvom među turistima, ostrvom Bali, koje je prošle godine bilo pobednik Travellers’ Choice izbora Tripadvisor platforme. U deset najboljih našle su se i neke od omiljenih destinacija naših putnika, grčko ostrvo Krit, italijanska prestonica Rim, grad ljubavi Pariz, Istanbul u Turskoj i egipatska Hurgada.

Travellers’ Choice 2021- Best of the best- Top Lista 10 najbolje ocenjenih destinacija za putovanje korisnika Tripadvisora za 2021. godinu:

  1. Dubai, UAE
  2. London, Velika Britanija
  3. Cancun, Meksiko
  4. Bali, Indonezija
  5. Krit, Grčka
  6. Rim, Italija,
  7. Cabo San Lucas, Meksiko
  8. Istanbul, Turska
  9. Pariz, Francuska
  10. Hurgada, Egipat